Hopp til innholdet
Søk Meny
Reis grønt
Wild Caribou

Overnatting i Wildwood Cabin

Hytta vår er en hjemmekoselig innkvartering for 2 personer og opptil 2 små barn. Den ligger på et veldig stille sted hvor du kan være i fred og føle naturens hjerteslag.

Wild Caribou er stedet hvor kunst møter naturen, stedet som bringer deg nærmere hjertet ditt, stedet som er som balsam for sjelen din. Vi ønsker å gi deg muligheten til å ta en pause fra hverdagen, tid til å slappe av og å kjenne naturens hjerteslag. Wild Caribou er langt borte fra masseturismen, og er perfekt for deg som ønsker å tilbringe litt tid alene og fylle hjertet med både ro og glede.

Ta deg gjerne en hyggelig spasertur gjennom vår «Oase av ro» – en tur gjennom skog og langs en elv til vakre og stille steder. Høydepunktet er vår «Original Icon Of Wild Caribou», en skulptur bygget av oss selv for å hedre det ville arktiske dyret – Reinsdyret.

I vår suvenirbutikk finner du mange håndlagde produkter, spesielt våre kjærlig håndlagde sølvsmykker, inspirert fra den arktiske naturen. Om sommeren tilbyr vi kaffe og vafler i vår sommerkafé, hvor du kan sitte å nyte en fantastisk utsikt over den grønne naturen.

Våre grønlandshunder venter gledelig og deler mer enn gjerne masse klem med deg.

Priser

1099 kr per natt

For mer informasjon: