Hopp til innholdet
Søk Meny
Guiding Porsanger

Opplevelser med inuit-hunder

Kom og ha det artig sammen med oss og våre kosebamser fra Grønland! Bli med på luftetur med kickbike, ATV eller vogn. Eller en spasertur i skogen med pensjonist-hundene som selskap.

Vi har hagen full av inuithunder som trenger å få fart på potene.

Marit Holm tilbyr sin kompetanse og lidenskap for natur og dyr gjennom Guiding Porsanger. Hun har lang erfaring med å være ute i naturen hele året. Allerede som 23-åring startet hun på ekspedisjon gjennom Alaska sammen med Lars Monsen og siden har det vært mange lange og krevende ekspedisjoner og nydelige turer i verdens villmarker. Det har vært arktisk natur som har stått hennes hjerte nærmest og nå har hun et brennende ønske om at også du skal få oppleve den varme kontakten med arktisk villmark, på dine premisser. Fra å være hardcore eventyrer er hun nå opptatt av å se detaljene og skjønnheten i naturen – de små ting som gjør oss glade og lykkelige.

Vær min eneste gjest, eller kom sammen med din venn. Jeg blander ikke grupper og tar max fire personer på opplevelse. Vanskelighetsgrad tilpasses den enkelte.

Varighet: 2-3 timer

GUIDING PORSANGER – Ekte kjærlighet til natur og dyr.
Din personlige guide inn i den ville vakre urørte naturen. Jeg vil la deg møte den arktiske villmarka som den er, en ren og magisk skjønnhet. Vandre med naturen mindfull.

Priser

1500,- NOK per person
Spasertur i skogen i 1-3 timer: 900,- NOK for inntil 2 personer

For mer informasjon: