helper1
helper2
Varanger Lodge

Overnatting i Nesseby

Designet av hyttene bygger på gamle sjøsamiske tradisjoner og det karrige Varanger-landskapet, samtidig som komfort og bærekraftige løsninger står i fokus.

De vide vinduene lar deg komme tett på den arktiske naturen mens de gjestfrie vertene dine sørger for at du får et hyggelig opphold.

De eldste bygningene ved Varangerfjorden var sjøsamiske gammer, byggverk reist i bjørk og kledd inn med torv. Gammene ble bygget rett ved fjorden slik at veien til ressursene i havet var kortest mulig. Varanger Lodge har hentet inspirasjonen fra de lokale, eldgamle byggetradisjonene. Tak er dekket med torv fra byggeplassen og inne finner du vegger med bjørkepanel, som er håndplukket til å passe rommene. Samtidig er gjestenes komfort ivaretatt.

Hver av hyttene har plass til 4 personer og hvert soverom har eget bad. I oppholdsrommet er det et velutstyrt kjøkken og spiseplass til 4. Dersom du ønsker et møte- eller spiserom til flere, så kan vi ordne dette i møterommet i nabobygget. I tillegg ligger det en vedfyrt badstu med panoramautsikt mellom hyttene, som står til disposisjonen under hele oppholdet ditt.

Leter du etter avkobling, ro eller action og fart i naturen, kan du finne det hos oss. Vi tilbyr skreddersydde fiske- og kongekrabbeturer til Varangerfjord året rundt. Du kan bli med på sledetur til fjells om vinteren eller vandring til fiskevann om sommeren. Truger og spark står klar for deg om vinteren og om sommeren kan du låne vandrestaver og kart for selvstendige turer i nærmiljøet. Nordlys, midnattssol og alle varianter av værfenomener i Varangarlandskapet sørger for en spektakulær ramme for ferien din!

Varanger Lodge ligger i umiddelbar nærhet til Nesseby fiskerihavn.

Inkludert:

  • 4 personer per hytte (to ekstra senger + barneseng tilgjengelig)
  • Hytte med eget bad
  • Takvinduer i soverom
  • Panoramautsikt over Varangerfjorden
  • Håndklær og sengetøy inkludert
  • Sauna

Priser:

5000 kr pr hytte / pr natt

For mer informasjon:

helper1