helper1
helper2
Guiding Porsanger

Sykkeltur til Stabbursdalen Nasjonalpark

Har du lyst til å oppleve Stabbursdalen Nasjonalpark? Vi tråkker innover på grusveien og vandrer inn i denne magiske parken enten på merket sti eller uten.

Marit Holm tilbyr sin kompetanse og lidenskap for natur og dyr gjennom Guiding Porsanger. Hun har lang erfaring med å være ute i naturen hele året. Allerede som 23-åring startet hun på ekspedisjon gjennom Alaska sammen med Lars Monsen og siden har det vært mange lange og krevende ekspedisjoner og nydelige turer i verdens villmarker. Det har vært arktisk natur som har stått hennes hjerte nærmest og nå har hun et brennende ønske om at også du skal få oppleve den varme kontakten med arktisk villmark, på dine premisser. Fra å være hardcore eventyrer er hun nå opptatt av å se detaljene og skjønnheten i naturen – de små ting som gjør oss glade og lykkelige.

Vær min eneste gjest, eller kom sammen med din venn. Jeg blander ikke grupper og tar max fire personer på opplevelse. Vanskelighetsgrad tilpasses den enkelte.

Varighet: 4-6 timer

GUIDING PORSANGER – Ekte kjærlighet til natur og dyr.
Din personlige guide inn i den ville vakre urørte naturen. Jeg vil la deg møte den arktiske villmarka som den er, en ren og magisk skjønnhet. Vandre med naturen mindfull.

Priser:

Fra 2000,- NOK for 1 person
3000,- NOK for 2 personer

For mer informasjon:

helper1