helper1
helper2
Ristorante Capri

Ristorante Capri

Ristorante Capri er en en italiensk familierestaurant med god hjemmelaget mat fra det italienske kjøkkenet, men ved bruk av de beste lokale råvarene.

Giovanni og Martina har bodd i Norge siden 2013, og ble endelig gjenforent med Matteo, deres bestevenn i livet, dyktige kjøkkensjef og konditor når de valgte å ta Ristorante Capri i Nesseby, nærmere bestemt midt i Varangerbotn til nye høyder.

Det er store likheter mellom samisk og italiensk familiekultur. Man elsker sin familie, man samler den så ofte man kan og i begge kulturene er mamma sentral og viktig for familien.

Store lange familiemiddager, med mammas hjemmelaget mat, enten det er pasta, risotto, bidus eller røykakjøtt, kjennetegner begge kulturene.

Ristorante Capri tar det beste fra begge kulturers kjøkken og serverer det her i Varangerbotn. Her får du servert lokale råvarer tilberedt med italiensk temperament og kjærlighet.

Priser:

For mer informasjon:

Anbefalinger i nærheten

8 Seasons

Overnatting i Nesseby

8 Seasons tilbyr overnatting i Varangerbotn, hvor hvert rom har blitt utsmykket med hvert sitt unike design og historie, for å ta deg med på en reise gjennom de åtte årstidene i et samisk reindriftsår.

Priser:

Fra 1050,-

Varanger Lodge

Varanger King Crab Safari

Kongekrabben er en ettertraktet og en verdsatt delikatesse verden rundt. Bli med en ekte yrkesfisker og lær deg hvordan å fange og tilberede denne delikatessen!

Priser:

1800 NOK / per person (gruppe på 2-5 personer)
1600 NOK / per person (gruppe på 6-12 personer)
Ekstra timer: 550 NOK / 450 NOK per time

Varanger Lodge

Havfiske på Varangerfjorden

Varangerfjorden bugner av fisk året rundt. På Varanger Lodge havefisketurer om bord på Vesterelvjenta, forsøker vi å fange både torsk, uer, sei, hyse og kveite.

Priser:

1800 NOK / per person (gruppe på 2-5 personer)
1600 NOK / per person (gruppe på 6-12 personer)
Ekstra timer: 550 NOK / 450 NOK per time

helper1