helper1
helper2
Stabbursdalen Resort

Overnatting i Porsanger

Stabbursdalen Resort leier ut 34 komfortable hytter fra to til fem stjerner, tilsammen over 100 sengeplasser. Vi har 50 caravanoppstillingsplasser med strøm, samt 2 dekar med teltplass like ved elva.

Stabbursdalen Resort ligger vakkert til der Stabburselva møter Porsangerfjorden, 15 km nord for Lakselva, i hjertet av Finnmark. Stabbursdalen Resort har 34 komfortable hytter fra to til fem stjerner, restaurant, kapell og flott grillhytte med alle rettigheter. Vi har også nydelige teltplasser like ved elven, samt plasser for caravan med strøm. Vi har sauna og jacuzzi rett ved elva og vi har sanitærbygg med dusj, kjøkken og toalett. Stabbursdalen Resort har trådløst internett over det meste av eiendommen. Det er smart-tv i hyttene Stabburs og Njakka, samt mini-leilighetene. Man logger seg på med sitt egen private brukernavn/passord på Netflix, HBO, Viaplay, Sumo mm. NRK-appen er åpen og har mye bra.

Vi ligger «klemt» mellom Nordens største våtmarksområde for trekkfugl og Stabbursdalen Nasjonalpark. Nasjonalparksentret ligger like ved oss.

Vi serverer vår gjester i restauranten, grillhytten eller i lavvoen. Vi kan også ta på oss små eller større arrangement/ konferanser. Bli med på fjord- eller elverafting eller dra på andre organiserte turer. Vi har mange samarbeidspartnere som kan hjelpe dere til et spennende opphold: utleie av utstyr, guiding og ferdige programmer fra arrangører. Vi samarbeider med nasjonalpark senteret og har flotte lokaler for kurs- og konferanse.

Stedet egner seg utmerket som base for turer i Finnmark. Ta turen til Stabbursdalen Nasjonalpark for å oppleve ren natur. Den nydelige Porsangerfjorden regnes som verdens nordligste skjærgård med et unikt fugleliv og fascinerende flora. Dra på jakt i Europas siste villmark. Bruk Stabbursdalen Resort som base for fiske etter laks i elvene eller for fiske etter stor røye og ørret i mange av våre flotte innsjøer. Vi har selvbetjent lakserøykeri og plass der du kan sløye og salte fisken etter fisketuren. Vi tilbyr også mulighet for innfrysning av fangsten.

Vi har to fiskekort til Stabburselva som gir dere rett til å fiske i sone 1 og 2 på grunneierforeninga/FeFo sine strekk. Disse kan da kjøpes på naturhuset for inntil 2 dager om gangen. Da slipper dere å være med på trekning. Alle får imidlertid kort i sone 2 i Stabburselva. Vi har også 2 kort til Lakselva. Man velger sone selv.
Telefonnummer til kortutsteder for Stabburselva, Naturhuset, er 78 46 47 65
Mer relevant informasjon om fiske kan dere finne på http://stabburselva.info/

Priser:

Hytter
fra 595,-

Caravanplass med/uten strøm

fra 290,-/250,-

For mer informasjon:

Anbefalinger i nærheten

Guiding Porsanger

Sykkeltur til Stabbursdalen Nasjonalpark

Har du lyst til å oppleve Stabbursdalen Nasjonalpark? Vi tråkker innover på grusveien og vandrer inn i denne magiske parken enten på merket sti eller uten.

Priser:

Fra 2000,- NOK for 1 person
3000,- NOK for 2 personer

Banak Leir / Juga Mikrobryggeri / Rydingen Gårdsmat

Lokale delikatesser og ølsmaking

Med sjøsamisk giv og lokale ingredienser brygger vi særegne øltyper. Vi tilbyr visningsturer på vårt mikrobryggeri, lokale delikatesser og bryggekurs.

Priser:

Fra 150 kr

Saarela Gård

Familiepakke på Saarela Gård

I sommer tilbyr vi rideleir for sjette år på rad, og ferie for hele familien, - både for de som er interessert i hest, og de som ikke er.

Priser:

Fra 3000 kr inkl. overnatting

helper1