helper1
helper2
8 Seasons

Overnatting i Nesseby

8 Seasons tilbyr overnatting i Varangerbotn, hvor hvert rom har blitt utsmykket med hvert sitt unike design og historie, for å ta deg med på en reise gjennom de åtte årstidene i et samisk reindriftsår.

Vi ønsker å invitere deg med på en reise gjennom både tid og sted, og inn i vårt reindriftssamiske levesett og kultur, og har derfor valgt å oppkalle våre rom etter de åtte årstidene – derav hotellets navn – 8 Seasons.

Hvert rom er utsmykket med ulike designelementer, farger og bilder, for å vise de ulike nyansene i et samisk reindriftsår.

Ett samisk reindriftsår består av en rekke hendelser og aktiviteter som er tilpasset reinsdyrenes instinkter og adferd – ikke menneskets. Reineiernes viktigste jobb og oppgave i løpet av ett reindriftsår, er derfor å lede og følge flokken, og å behandle og legge til rette, for at både dyr, natur og mennesker kan leve i harmoni med omgivelsene, slik reinsdyrene i størst mulig grad kan følger sine naturlige instinkter slik de har gjort i tusenvis av år. Det er dette vi kaller for reinlykke.

Våre rom er designet, tilpasset og lagt til rette for å få tilfredsstilt og dekket dine behov for hvile og avslapning i våre vakre og eksotiske omgivelser innerst i Varangerfjorden. Vårt største mål og ønske er at også du, skal oppnå følelsen av reinlykke under ditt opphold hos oss. Gjennom våre konsept-rom, inviterer vi deg til å ta del i og bli en del av oss – vårt hverdagsliv, vår kultur, våre tradisjoner og vårt lokalsamfunn, slik at vi kan lære, se og bli kjent på tvers av ulike kulturer og bakgrunner.

Vi tilbyr enkelt-, dobbelt-, og familierom med eget bad, felles lite kjøkken, møterom samt umiddelbar tilgang til den italienske restauranten Ristorante Capri som ligger vegg i vegg med hotellet og som vi samarbeider med.

Priser:

Fra 1050,-

For mer informasjon:

helper1