helper1
helper2
Thon Hotel Kautokeino

Overnatting i Kautokeino

Thon Hotel Kautokeino ligger sentralt til i Kautokeino. Det er kort vei fra hotellet til jakt- og fiskemuligheter på Finnmarksvidda. I tillegg til overnatting i hyggelige og moderne omgivelser, har hotellet konferansefasiliteter for opptil 100 personer.
Midt i hjerte av Sápmi finner du den lille bygda Kautokeino og Thon Hotel Kautokeino. Med panoramautsikt over viddene, gode jakt og fiskemuligheter, ski- og turløyper rett utenfor hotelldøren, er Thon hotel Kautokeino et unikt konferansehotell som spesialiserer sine hotell- og konferanseopplevelser gjennom aktiviteter basert på den samiske kulturen. I tillegg tilbyr hotellet restaurant, treningsrom, badstue, og jacuzzi med panoramautsikt utover Kautokeino sentrum.
Dette er et perfekt utgangspunkt for et kreativt og annerledes møte, eller bare som en liten påskjønnelse til ansatte.
Vi spesialsyr gjerne ditt opphold med opplevelser som gir minner for livet. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Priser:

Fra 1395,-

For mer informasjon:

Anbefalinger i nærheten

Hættas Opplevelser

ATV Action Adventure Safari

På utkikk etter en opplevelse med litt fart og spenning? Hættas Opplevelser tilbyr ATV-safari som passer perfekt for vennegjengen.

Priser:

Pris: 2400 kr inkl. transport, guide og bespisning

Hættas Opplevelser

ATV Familie Safari

"Mamma? Pappa? Er vi fremme snart?" Vi vet at turen til Kautokeino fort kan bli lang for både store og små. Ta med deg familien og kom til Hættas Opplevelser for familievennlig ATV kjøring, lek og moro!

Priser:

Pris for barn: 1200 kr
Pris for voksne: 2400 kr

Alle priser er inkludert transport, guide og bespisning

Hættas Opplevelser

ATV Fjuttfjuu Safari

Hva er vell mer romantisk enn å ta med kjæresten din på en ATV tur på Finnmarksvidda? Vi i Hættas Opplevelser tilbyr ATV kjøring som garantert bidrar til fuglekvitter - eller kanskje kirkeklokker?

Priser:

2400 kr

helper1