helper1
helper2
Wild Caribou

Overnatting i arktisk dome

Ta din overnatting til et nytt nivå med en fantastisk natt i Domen vår - midt i den arktiske naturen. Vi har bare en Dome, slik at det bare er deg og naturen! (plass til 2 personer)

Wild Caribou er stedet hvor kunst møter naturen, stedet som bringer deg nærmere hjertet ditt, stedet som er som balsam for sjelen din. Vi ønsker å gi deg muligheten til å ta en pause fra hverdagen, tid til å slappe av og å kjenne naturens hjerteslag. Wild Caribou er langt borte fra masseturismen, og er perfekt for deg som ønsker å tilbringe litt tid alene og fylle hjertet med både ro og glede.

Ta deg gjerne en hyggelig spasertur gjennom vår «Oase av ro» – en tur gjennom skog og langs en elv til vakre og stille steder. Høydepunktet er vår «Original Icon Of Wild Caribou», en skulptur bygget av oss selv for å hedre det ville arktiske dyret – Reinsdyret.

I vår suvenirbutikk finner du mange håndlagde produkter, spesielt våre kjærlig håndlagde sølvsmykker, inspirert fra den arktiske naturen. Om sommeren tilbyr vi kaffe og vafler i vår sommerkafé, hvor du kan sitte å nyte en fantastisk utsikt over den grønne naturen.

Våre grønlandshunder venter gledelig og deler mer enn gjerne masse klem med deg.

Priser:

1999 kr (frokost inkludert)

For mer informasjon:

helper1