helper1
helper2
Eriksen Naturopplevelser

Ørret og røyefiske

Tana kommune er et eldorado for både sportfiskere og nybegynnere, og hos Eriksen Naturopplevelser får du en unik mulighet til å oppdage hvilket matfat Finnmarksvidda har å by på.

På utkikk etter det ultimate fiskeeventyret sammen med familie, venner eller kjæresten i Tana i sommer? Det unike med å fiske eller å være på tur på Finnmarksvidda er for det første at du slipper å stå i kø – eller at du plutselig risikerer å treffe nabo’n, eller noen andre for den saks skyld. Her kan du velge å enten være helt på egenhånd i naturens skjønne ro, eller få med deg en lokal guide, alt etter hva du måtte ønske.

Turen starter fra Tana, og går til enten Sommervann eller Ifjordfjellet/Laksefjordvidda. Herfra blir du transportert opp til leiren av Rune med ATV som gir gode tips og råd underveis på veien om hvordan du garantert vil få napp. På leiren overnatter du i venorgamme de neste dagene. Venorgammen er utstyrt med egen ovn, feltsenger eller madrass og kokeutstyr for å kunne tilberede din egen fisket fisk, eller mat av eget ønske. Dersom du skulle gå lei av å fiske omkring leiren, er det også muligheter for å kunne leie båt for å komme seg over til den andre siden av Sommervann om ønskelig. Vi kan garantere en uforglemmelig natur- og fiskeopplevelse, samt mange Instagramvennlige tur-, natur- og fiskebilder på tur med Eriksen Naturopplevelser.

Inkludert:

  • Transport til og fra leiren
  • Overnatting i venorgamme
    • Ovn
    • Feltseng eller madrass
    • Koke- og kjøkkenutstyr
  • Førstehjelpsutstyr
  • Én middag basert på lokale råvarer

Ved behov kan transport til og fra nærmeste flyplass avtales på forhånd mot ett tillegg i prisen.

Priser:

3-6 dager kr 6000 pr.pers. (minimum 3 personer)
3-6 dager kr 7000 pr. pers (2 personer)

For mer informasjon:

helper1