helper1
SAMSUNG CAMERA PICTURES
helper2
Eriksen Naturopplevelser

Isfisking

Opplev vinterens vakreste fiskeeventyr - isfiske på Laksefjordvidda eller på Sommervann i Tana.

På utkikk etter et hyggelig vinter- og isfiskeeventyr sammen med familie, venner eller kjæresten i Tana til vinteren? Med lokal guide og hjelp, er det lagt opp til at du skal få en helt unik opplevelse i Tana som du sent vil glemme.

Eriksens Naturopplevelser tilbyr isfiske på Laksefjordvidda/Sommervann, hvor det er store sjanser for å få stor røye og ørret av beste kvalitet. Er man heldig, så får man kanskje oppleve nordlyset og.

Oppe ved fiskevannet overnatter du i en venorgamme, slik andre lokale gjør på denne tiden av året. Gammen er utstyrt med innertelt, vedovn, bord, feltsenger, isborr og nødvendig kokeutstyr for å kunne tilberede din egen fisket fisk, eller mat av eget ønske. Dersom du skulle gå lei av å fiske omkring leiren, er det også muligheter for å bli transportert til et annet fiskevann.

Vi kan garantere en uforglemmelig natur- og fiskeopplevelse, samt mange Instagramvennlige tur-, natur- og fiskebilder på tur med Eriksen Naturopplevelser.

For kjøp av fiskekort for innlandsfiske, trykk her.

For mer informasjon om fiskekort for innlandsfiske, trykk her.

Inkludert:

  • Transport opp til leiren med snøscooter
  • Overnatting i venorgamme
    • Sovepose og senger
    • Kjøkkenutstyr
  • Fiskeutstyr
    • Isborr

Ved behov kan transport til og fra nærmeste flyplass avtales på forhånd mot ett tillegg i prisen. Det er også mulig å få med guide på isfisketuren mot et tillegg i prisen.

Priser:

6000 kr. per person for 4-6 dager

For mer informasjon:

helper1