helper1
helper2
Eriksen Naturopplevelser

Gammetur med guide

Har du noen gang hatt ønske om å leve litt mer i ett med naturen? Eriksen Naturopplevelse tilbyr guidet tur med overnatting i gamme med ett fantastisk fiskevann rett utenfor døren.

På utkikk etter et hyggelig natur- og fiskeeventyr sammen med familie, venner eller kjæresten i Tana i sommer? Det unike med å fiske eller å være på tur i Finnmark er for det første at du slipper å stå i kø – eller at du plutselig risikerer å treffe nabo’n, eller noen andre for den saks skyld. Med lokal guide og hjelp, er det lagt opp til at du skal få en helt unik opplevelse i Tana som du sent vil glemme.

Turen starter fra Tana, og går til Smalfjord. Herfra går turen videre opp til ett fiskevann, som tar omtrent 20 minutter å gå. Deretter tar dere båt over vannet som tar ca 15 min. Totalt tar turen ca 35 min. Rune følger dere hele veien opp, og gir dere gode tips og råd underveis på veien om hvordan du garantert vil få napp.

Oppe ved fiskevannet overnatter du i gamme de neste dagene. Rune blir værende med dere helt til neste dag, og kan by på mange gode lokale historier. En gamme er en enkel jordhytte kledd med jord eller torv. Gammen er enkelt innredet med en kjøkkenbenk med kokegass og vedovn, senger med madrass, og nødvendig kokeutstyr for å kunne tilberede din egen fisket fisk, eller mat av eget ønske. Dersom du skulle gå lei av å fiske omkring leiren, er det også muligheter for å dra ut i båt for å fiske lengre ut på vannet. Vi kan garantere en uforglemmelig natur- og fiskeopplevelse, samt mange Instagramvennlige tur-, natur- og fiskebilder på tur med Eriksen Naturopplevelser.

Inkludert:

  • Transport til og fra Smalfjord
  • Overnatting i gamme
    • Sovepose og senger
    • Kjøkkenutstyr
  • Fiskeutstyr
  • Én middag basert på lokale råvarer

Ved behov kan transport til og fra nærmeste flyplass avtales på forhånd mot ett tillegg i prisen.

Priser:

2500 kr per pers (minimun 2 personer)
7000 kr for familie (2 voksne og 2 barn)

For mer informasjon:

helper1