helper1
helper2
Guiding Porsanger

Fjelltopp tur

Porsanger har mange spennende fjelltopper som er lette å bestige for dem som er i form. Her oppefra får du et unikt innsyn i fjellheimen omkring Porsanger og selve perlen Porsangerfjorden!

Marit Holm tilbyr sin kompetanse og lidenskap for natur og dyr gjennom Guiding Porsanger. Hun har lang erfaring med å være ute i naturen hele året. Allerede som 23-åring startet hun på ekspedisjon gjennom Alaska sammen med Lars Monsen og siden har det vært mange lange og krevende ekspedisjoner og nydelige turer i verdens villmarker. Det har vært arktisk natur som har stått hennes hjerte nærmest og nå har hun et brennende ønske om at også du skal få oppleve den varme kontakten med arktisk villmark, på dine premisser. Fra å være hardcore eventyrer er hun nå opptatt av å se detaljene og skjønnheten i naturen – de små ting som gjør oss glade og lykkelige.

Vær min eneste gjest, eller kom sammen med din venn. Jeg blander ikke grupper og tar max fire personer på opplevelse. Vanskelighetsgrad kan velges fra lett til mer utfordrende.

Varighet: 1-8 timer

GUIDING PORSANGER – Ekte kjærlighet til natur og dyr.
Din personlige guide inn i den ville vakre urørte naturen. Jeg vil la deg møte den arktiske villmarka som den er, en ren og magisk skjønnhet. Vandre med naturen mindfull.

Priser:

Fra 500,- NOK per person (letteste tur)
2000,- NOK per person (lengste tur)

For mer informasjon:

helper1