helper1
helper2
Saarela Gård

Familiepakke på Saarela Gård

I sommer tilbyr vi rideleir for sjette år på rad, og ferie for hele familien, - både for de som er interessert i hest, og de som ikke er.

Saarela Gård er et lite, godkjent ridesenter som driver oppdrett, trening, rideaktiviteter og terapi med islandske hester. Best kjent er vi for verdens nordligste rideleir. Stallen og firmaet ble opprettet i 2010, og siden da har vi drevet vår ridevirksomhet. Velkommen til en opplevelsesrik rideferie på Saarela Gård i Lakselv, Finnmark med verdens nordligste ovalbane, omgitt av vakker og unik natur, – med islandshester rett utenfor vinduet.

Vi tilbyr en unik kombinasjon av turterreng, ridning og laksefiske. Lakselv er kjent for nettopp sistnevnte. Vi eier et privat stykke av elva, 5 minutter gange fra gården, hvor gjestene kan fiske i ro og mak, mens de andre er på ridetur. Vi i gangavstand fra alle fasiliteter. Blant annet kan vi tilby pubride i samarbeide med det Juga bryggeri, hvor du etter noen timers ridning i terreng, ankommer bryggeriet og kan tilbys ølsmaking. Vi kan dessuten friste med midnattssol, slik at det er alltid er nok timer i døgnet til å gjøre det man ønsker. Vi kan tilby rideturer i midnattssol med grilling, rideturer med god utsikt, fisking, ridetimer, rideturer langs strender, i havet, langs elva eller i elva, til alle døgnets tider, på alle nivåer, – eller i fjellet for de mest avanserte.

Vi tilbyr døgnkort i elva for 500 kr/døgnet i vårt vald.

Priser:

Fra 3000 kr inkl. overnatting

For mer informasjon:

helper1