helper1
helper2
Wild Caribou

Besøk våre nydelige og hyggelige polarhunder

Kom og besøk våre store, pelskledde Grønlandshunder og bli overrasket over deres store smil og den kjærligheten de elsker å dele. De blir veldig gjerne med på fantastiske selfies med deg!

Wild Caribou er stedet hvor kunst møter naturen, stedet som bringer deg nærmere hjertet ditt, stedet som er som balsam for sjelen din. Vi ønsker å gi deg muligheten til å ta en pause fra hverdagen, tid til å slappe av og å kjenne naturens hjerteslag. Wild Caribou er langt borte fra masseturismen, og er perfekt for deg som ønsker å tilbringe litt tid alene og fylle hjertet med både ro og glede.

Ta deg gjerne en hyggelig spasertur gjennom vår «Oase av ro» – en tur gjennom skog og langs en elv til vakre og stille steder. Høydepunktet er vår «Original Icon Of Wild Caribou», en skulptur bygget av oss selv for å hedre det ville arktiske dyret – Reinsdyret.

I vår suvenirbutikk finner du mange håndlagde produkter, spesielt våre kjærlig håndlagde sølvsmykker, inspirert fra den arktiske naturen. Om sommeren tilbyr vi kaffe og vafler i vår sommerkafé, hvor du kan sitte å nyte en fantastisk utsikt over den grønne naturen.

Våre grønlandshunder venter gledelig og deler mer enn gjerne masse klem med deg.

Priser:

350 kr per pers

(Aktiviteten passer ikke for barn under 16 år)

For mer informasjon:

helper1