helper1
helper2
Arctic Lavvo AS

Arctic Lavvo

Vi er en lavvo/telt-produsent, kjent for merkevaren Venor. I vårt produksjonsbygg i Kautokeino har vi i tillegg en koselig butikk hvor vi også er forhandler for Knivsmed Strømeng, ullprodukter fra Graveniid og Sámi Stories samt mye annet spennende.

Ved et besøk hos oss er det mulighet for å få en kort omvisning i våre produksjonslokaler med fortelling om hvordan vi produserer våre lavvoer og gammer. Vi forteller om våre markeder, til hvilke land vi eksporterer og er generelt åpne for å svare på det meste av spørsmål.

Arctic Lavvo ble etablert i august 2016, hvor vi overtok rettighetene til videre produksjon av Venor-produktene. Venor-produktene har eksistert på markedet i over 30 år og er kjent for sine solide kvaliteter. Produktene våre kan stå ute gjennom hele året og passer fint i hagen, utenfor hytta eller ute i villmarka. Våre lavvoer er etterkommere av lavvoene samene har brukt i flere generasjoner, tett omgitt av familie levde samene fra livets start til livets slutt i lavvoene. Vi synes det er ekstra stas at en av våre eiere i Arctic Lavvo selv ble født i en lavvo i 1960.

I 2020 overtok vi produksjonsrettighetene for hundekløven Laika, Laika Originalkløv er en anerkjent hundekløv for kvalitetsbevisste jegere, fiskere og friluftsinteresserte hundeeiere. Laika Originalkløv er en nytt produkt i vår produksjon.

Vi kan med hånden på hjertet si at det ligger kvalitetshåndarbeid bak hver eneste søm, lagd med kjærlighet av våre fantastiske syere i Kautokeino.

Du finner oss i Kautokeino tettsted. Trykk her for link til kart.

Priser:

For mer informasjon:

helper1