helper1
Foto: Árvu AS
Foto: Árvu AS
Foto: Árvu AS
Foto: Árvu AS
helper2
Rein Styrke AS

Rein Styrke

Rein Styrke har skapt et rent, kortreist og næringsrikt kosttilskudd av tørket reinlever.

Rein Styrke ble startet i Guovdageaidnu i 2014, og siden da har tusenvis av kunder over hele landet og ute i Europa benyttet seg av leverkapslene for verdifull næring som ofte ikke dekkes av annen mat. Det bidrar til at Rein Styrke kan fremme urfolks levesett og bringe kunnskapen fra våre forfedre tilbake til vår tid og dagens matkultur.

Produktet heter Áhppi Rein Lever. Áhppi betyr kraft, energi og styrke på samisk.

Áhppi Rein Lever er et 100 % naturlig kosttilskudd, laget av lever fra unge, beitefora rein. Reinen lever på naturbeite hele året. Vi har tørket leveren skånsomt på lav varme, og det høye innholdet av naturlige omega 3-fettsyrer, vitaminer og mineraler er intakt i sluttproduktet. Leverkapslene har et proteininnhold på nesten 60 %, og inneholder hele 18 aminosyrer. Analyser viser at tørket reinlever er spesielt rik på vitamin A og B, og inneholder mye jern. Vitamin A bidrar bl.a. til å opprettholde normalt syn, og jern og vitamin  B12 reduserer tretthet og utmattelse.

Áhppi Rein Lever kosttilskudd selges som abonnement. Hver pakke inneholder 120 leverkapsler, og dekker en måneds forbruk med anbefalt daglig inntak av 4 kapsler.

Du vil så motta ny forsendelse med to leveranser av Áhppi Rein leveransen hver måned frem til du sier opp. Vi har ingen bindingstid, og du kan si opp når som helst!

  • Áhppi Rein Lever kan bestilles ved å trykke her.

Vet du hvorfor mat nordfra er supernæringsrikt? Finn ut, og få samtidig Rein Styrkes liste over 10 tips til gode spisesteder i Nord-Norge ved å trykke her.

Priser:

kr 299,- pr pakke

For mer informasjon:

helper1