Hopp til innholdet
Søk Meny
Reis grønt
Pirate Husky

Jakt på nordlyset

Naturen er helt fantastisk, og et av de sanne underverkene her i nord, er det magiske nordlyset.

Denne turen er et søk etter Aurora Borealis rundt Porsangerfjorden. Basert på vår erfaring, siste værmelding, vindretning og et bredt nettverk av kunnskapsrike lokalbefolkningen og guider, tar vi deg med til de beste stedene for å jakte på det magiske nordlyset.

The Lady in Green, som vi også kaller nordlyset, er så mye mer enn bare vakker. Det er historie, myter og folklore. Det er tradisjoner og religioner. Visste du at sjørøverne i Middelhavet trodde at nordlyset lyste opp himmelen hver gang noen krysset over til dødsriket. Vår guide vil fortelle deg alt om mytene om nordlyset, lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vi bruker bil eller buss som base for ly og for å finne varm drikke og snacks. Dette er en fascinerende måte å søke etter nordlyset på og nyte det vakre landskapet, selv i mørket på den arktiske natten.

Hva skal man ta med: Varme klær og støvler, lue, skjerf, votter

Inkludert: En kunnskapsrik og engasjert engelsktalende nordlysguide, transport med bil eller buss, varm drikke og snacks, refleksvest til bruk under turen.

Bor du i Lakselv, Børselv eller kanskje andre områder i Porsanger? Vi kan hente deg og tilpasse turen til hvor du bor i området. Vi gjør også guidet nordlystur i Hammerfest. Turen er på forespørsel da vi først sjekker værmeldingen og nordlysvarselet, for å sikre at vi kan levere en god opplevelse for deg.

Avstand: Avhengig av forhold
Varighet: 1-4 timer avhengig av forhold
Vanskelighetsgrad: 1/4
Antall gjester: 2-50
Aldersgrense: 8 år.
Sesong: oktober – februar
Tilgjengelighet: Basert på forhold

Bestilling: info@piratehusky.no / www.piratehusky.no

Priser

NOK 1200,- per person

For mer informasjon: